Cod produs: PN0113
Disponibilitate: În Stoc
42,91 RON

Garlic Caps - 100 capsule gelatinoase

Produs naturist cu rol antibiotic si detoxifiant. Este un antibiotic natural, suport al sistemului imunitar si al sistemului cardiovascular

Beneficii si Recomandari

  • Pentru reducerea riscului de apariţie a aterosclerozei şi normalizarea tensiunii arteriale.
  • Ca adjuvant in tratamentele pentru reducerea colesterolului.
  • Persoanelor care doresc sa-şi ţina sub control nivelul grasimilor din sange in mod natural.
  • Datorita efectului sau antibiotic, poate fi administrat cu succes in caz de raceli sau tuse.

Ce este si pentru ce se utilizeaza Garlic Caps Calivita

Efectele antibacteriene şi antimicrobiene ale usturoiului, precum şi efectul protector pe care il are asupra sistemului cardiovascular, pot fi atribuite preţioşilor compuşi de sulf, responsabili şi pentru mirosu-i caracteristic. Aceasta planta conţine peste 200 tipuri substanţe biologic active, incluzand vitamine, aminoacizi şi enzime

Printre preparatele cu continut de usturoi comercializate de CaliVita se afla cele care contin usturoi chinezesc si patrunjel, precum si cele in care usturoiul este asociat cu alte extracte de plante, cum ar fi Cayene.

Usturoiul, planta cu multiple calitati terapeutice cunoscute de multa vreme, are o serie de efecte benefice pentru organismul uman. Pe langa efectul deosebit pe care il are in buna functionare a sistemului cardiovascular, usturoiul poseda si un putemic efect antibiotic, contribuie la procesul de digestie si ofera protectie fata de agentii cancerigeni.

Aceste efecte se datoreaza celor peste 200 de substante active pe care le contine: vitamine, minerale, aminoacizi, enzime. Deosebit de activi sunt cei 70 de compusi ce au in structura lor sulf. Principalul component activ al usturoiului este alicina, substanta cu un puternic efect antibiotic. Acest compus rezulta in urma actiunii unei enzime - alinaza - asupra alinei din compozitia plantei. Dintre toate speciile de usturoi cultivate in intreaga lume, merita amintit usturoiul chinezesc care contine alina in concentratia cea mai mare. De asemenea, este demn de remarcat si continutul apreciabil de selenium al usturoiului chinezesc.

Chiar si documente dintre cele mai vechi amintesc de proprietatile terapeutice ale usturoiului. De exemplu, constructorii de piramide din Egiptul antic consumau usturoi, ceapa si ridichi pentru prevenirea bolilor contagioase. De asemenea, legiunile romane folseau cantitati insemnate de usturoi in alimentatie. In acele vremuri usturoiul era utilizat pentru tratarea a peste 60 de boli. Medicina populara recomanda usturoiul mai ales in cazuri de hipertensiune si obezitate.

Efectele asupra aparatului cardiovascular constau in combaterea tahicardiei si spasmelor arterelor coronare raspunzatoare de producerea crizelor de angina si a infarctului de miocard, imbunatatind astfel performanta cardiaca. De asemenea, usturoiul previne formarea cheagurilor si a trombozei arteriale.

Cercetarile au demonstrat ca utilizarea regulata a usturoiului in alimentatie constituie una din cele mai eficiente metode de profilaxie si tratament ale arterosclerozei. Reduce nivelul lipoproteinelor cu densitate mica (LDL) raspunzatoare de formarea ateroamelor si contribuie, in acelasi timp, la sporirea cantitatii de lipoproteine cu densitate crescuta (HDL), care au efect protector fata de ateroscleroza. De asemenea, au fost dovedite si efectele vasodilatatoare si hipotensoare ale usturoiului.

Efectele vasodilatatoare ale usturoiului se manifesta mai ales la nivelul arterelor periferice (cerebrale, retiniene, ale membrelor inferioare). Din aceasta cauza poate ameliora durerile de cap si claudicatia intermitenta. Avand acelasi efect si asupra vaselor sangvine ale intestinelor, usturoiul poate fi de un real ajutor si pentru cei cu dereglari functionale ale aparatului digestiv.

Usturoiul este un excelent detoxifiant, sudorific, expectorant, tonic, antibiotic si antispastic. Accelereaza epitelizarea si vindecarea ranilor. Este util in unele pneumopatii, iar, datorita efectului antibiotic natural, este indicat in tratamentul virozelor, precum si in tratarea bronsitelor si traheitelor. Acest efect al usturoiului este cunoscut inca din Evul Mediu, cand era folosit de preotii francezi pentru impiedicarea raspandirii epidemiei de ciuma. Astazi este dovedit ca usturoiul are atat un efect antibiotic impotriva unor microorganisme, cum ar fi Stafilococul, E-Coli, Proteus-Pseudomonas, virusul herpetic, Candida Albicans, cat si un efect antihelminitic.

In "Journal of the National Cancer Institute", revista americana de specialitate, au aparut studii care demonstreaza efectul anti-cancerigenic net al usturoiului. Oamenii care consuma cantitati insemnate de usturoi si ceapa prezinta un risc foarte scazut de aparitie a cancerului gastric, de piele sau de colon.

Preparatele moderne de buna calitate pastreaza efectul curativ al usturolului, cunoscut de milenii in medicina populara, eliminand in acelasi timp neplacerile cauzate de mirosul patrunzator caracteristic, precum si arsurile gastro-esofagiene provocate de consumul plantei in stare cruda.

Patrunjelul este cunoscut in primul rand pentru efectul sau diuretic. Din aceasta cauza, medicina populara il utilizeaza sub forma de ceai, pentru eliminarea calculilor renali, profilaxia si tratarea cistitelor. De asemenea, imbunatateste digestia, creste apetitul si combate durerile gastrice. Se mai foloseste ca antispastic, expectorant si calmant al tusei. Consumul patrunjelului contribuie cu succes la oprirea formarii si la eliminarea microcalculilor urinari.

Planta denumita Cayene, un soi de ardei iute din America centrala si de Sud, a fost utilizata de bastinasi in ratamentul diareii si a spasmelor tubului digestiv. Ulterior, acesta planta denumita in limba latina Caspicum Frutescens s-a raspandit si in Orient. Principala substanta activa este Capsaicina alaturi de care mai contine vitaminele A, B, C, rutina si uleiuri volatile. Desi este iute, Cayene poate poate fi consumata si de cei suferinzi de ulcer gastroduodenal. Aceasta deoarece planta este iritanta pentru stomac doar in stare gatita. Aceasta planta este folosita in primul rand in scop curativ, dar poate fi consumata si in mod curent ca tonifiant si stimulator general.

Efectul sau curativ principal se adreseaza in mod deosebit aparatulului cardiovascular, contribuind la prevenirea infarctului, pentru ca reduce nivelul LDL si al trigliceridelor din sange, mentinand nivelul HDL. Deoarece normalizeaza circulatia sangelui, poate fi utillzatla atat de catre cei care sufera de hipertensiune, cat si in cazuri de hipotensiune. Cayenne mai are efecte benefice si in raceala, gripa, tulburari digestive functionale, dureri articulare, stari depresive.

Preparatele naturale pe baza de usturoi de la CaliVita mai contin fie patrunjel, fie Cayene, combinandu-se astfel proprietatile mai multor plante.

ŞTIAŢI CA?

Ştiaţi ca in Germania capsulele cu usturoi sunt sunt comercializate oficial, in magazine, ca produse pentru reducerea colesterolului?

Mod de Administrare

2-4 capsule gelatinoase pe zi

Prezentare:

Afectiuni:

Dozaj: Dimineata-Pranz-Seara

Antibacterian 1-1-1
Antibiotic (natural) 1-1-0
Bronsita 1-1-0
Ciroza 1-0-1 dupa masa
Cistita 1-1-0 se administreaza dupa masa
Colesterol (scadere) 1-1-0
Dureri de gat (amigdalita) 1-1-1
Expectorant 1-0-1
Furunculoza 1-0-1
Glaucom 1-1-1
Gripa, guturai, raceala, viroza 1-1-1
Hipertensiune arteriala 1-1-1
Infectii 1-1-1
Infectiile de tract urinar 1-1-1
Insuficienta cardiaca 2000-01-01
Insuficienta renala si rinichi polichistic 2000-01-01
Laringita 1-1-0
Mononucleoza 1-1-1
Parazitoza intestinala 0-1-1 dupa masa, 15 zile/luna; minim trei luni
Raguseala 1-0-1
Tuse 1-1-1
Antiparazitar (impotriva parazitilor intestinali) 1-1-1
Edem cardiac 1-1-1 administrat dupa masa 3 luni, are rol antihipertensiv
Edem renal 1-0-1 se administreaza dupa masa, are rol diuretic
Edemul premenstrual 1-0-1 se administreaza dupa masa
Ascaridioza
Azotemie
Pielonefrita (infectie renala) 1-1-1
Uretrita 2-2-2

Compozitie:

Valori pentru 1 capsula

Extract inodor de usturoi (Allium sativum)350 mg
Extract de patrunjel (Petroselium crispus)250 mg
Alte Ingrediente :Apa purificata; ulei de soia; gelatina……..q.s.

Produsele conţinand usturoi trebuie luate intotdeauna cu o cantitate mare de apa sau suc de fructe. Daca aveţi probleme de coagulare a sangelui sau sunteţi in aşteptarea unei intervenţii chirurgicale programate, cereţi neaparat sfatul medicului inainte de a folosi produse pe baza de usturoi. Persoanele alergice la usturoi şi/sau persoanele cu o sensibilitate la oricare dintre ingredientele active din familia Liliaceace, trebuie sa incerce evitarea folosirii acestui produs. Mamele care alapteaza trebuie sa ţina cont de faptul ca unele dintre substanţele din compoziţia usturoiului pot fi secretate in laptele matern.

Solicitati un Pret redus cu 10% Card de membru CaliVita

Prospect/ capsula/ Ingrediente

garlic caps prospect

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:

  • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
  • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
  • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
  • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
  • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
  • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
  • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie