3+1 METODE SĂ-ȚI CREȘTI IMUNITATEA

imunitate, imunitate scăzută

AI O IMUNITATE SCĂZUTĂ? PARCĂ MEREU EȘTI RĂCIT? NU ȘTII CE SĂ FACI CA SĂ-ȚI CREȘTI SISTEMUL IMUNITAR?

Un sistem imunitar bun e capabil să lupte cu numeroase infectii și atacuri asupra organismului. 

Din păcate oamenii au un stil de viață care deseori conduce la scăderea imunității.

Citește acest articol și te vom ajuta cu 3+1 SOLUȚII practice care îți vor face sistemul imunitar de nepătruns. 

CUPRINS:

 • Ce este sistemul imunitar?
 • Care sunt simptomele unei imunități scăzute?
 • Ce îți scade drastic imunitatea?
 • 3+1  SOLUȚII pentru o imunitate de nepătruns

Ce este sistemul imunitar?

Sistemul imunitar se luptă cu  bacterii, microbi viruși care îți atacă corpul. Ca să înțelegi cât de puternic este sistemului tău imunitar, trebuie să știi ce se întâmplă când ai imunitatea scăzută. 

Când ai o imunitate scăzută capacității de autoapărare a organismului atrage după sine creșterea frecvenței infecțiilor virale și bacteriene.

Senzația accentuată de oboseală, prezentă anumitor tulburări, printre care și depresia, lipsa concentrării sunt simptome care, mai ales primăvara, ne atenționeaza că este momentul să luăm măsuri pentru întărirea rezistenței organismului. 

Care sunt semnele imunității scăzute?

imunitate, imunitate scăzută
 • Candidoza
 • Inflamația și infecția organelor interne
 • Herpesul zoster reactivat
 • Infecțiile urinare frecvente
 • Creștere și dezvoltare intarziata 
 • Senzația de uscăciune la nivelul nasului
 • Inflamația ganglionilor limfatici 
 • Infecții respiratorii recurente (răceli comune, bronsita, pneumonie) 
 • Infecții ale urechii sau ale sinusurilor 
 • Anormalitati la nivelul celulelor sangvine (anemie) 
 • Probleme digestive (lipsa apetitului, greață, diaree) 
 • Stare generala de oboseala Insomnie

După cum poți observa sistemul imunitar joacă un rol foarte important în viața oamenilor. Trebuie să avem o imunitate de nepătruns. 

Înainte să-ți prezint 3+1 soluții pentru o imunitate de nepătruns, trebuie să știi care sunt acele lucruri care îți scad drastic imunitatea. 

Ce îți scade drastic imunitatea?

imunitate, imunitate scăzută
 • Consumul excesiv de dulciuri

Un studiu a arătat că dulcurile, băuturile carbogazoase, zahărul reduce semnificativ capacitatea celulelor albe de lupta cu bacteriile.

 • Consum redus de apă

Deoarece organismul tău are nevoie de multă apă ca să elimine toxinele, este foarte important să consumi o cantitate mai ridicată de apă. De aceea recomandă medicii să consumăm cât mai multe lichide.

 • Stresul

Nu e o coincidență că răcești sau faci gripă după ce ai încheiat un proiect extrem de solicitant sau cu deadline strâns. 

Conform unui raport, stresul de lungă durată slăbește sistemul imunitar și capacitatea sa de lupta cu bolile. Mai mult, medicii imunologi spun că dacă devii stresat în timp ce ești bolnav de gripă, simptomele se vor înrăutăți considerabil.

 • Alimentația dezechilibrată

Capacitatea de apărare a organismului sau imunitatea scăzută apare în cazul unor condiții care dezechilibreaza organismul. Alimentatia dezechilibrata, săracă în nutrienți (proteine, glucide, lipide, vitamine, minerale, antioxidanti), duce la apariția unor deficite în organism.

Acum că ai aflat deja ce este imunitatea, care sunt semnele unei imunități scăzute, ce îți scade imunitatea, îți voi prezenta cele 3+1 metode care o să-ți facă imunitatea de nepătruns.

3 + 1 metode care îți vor face imunitatea de nepătruns

imunitate, imunitate scăzută

1. Alimentație echilibrată și sportul

O alimentație echilibrată presupune consumul de alimente din toate grupele alimentare, în proporții adecvate, fără excese sau deficit.

Ca să ai un sistem imunitar puternic, este foarte important să ai  un consum ridicat de fructe și legume. 

Sportul ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar. De asemenea, activitatea fizica reduce stresul și oferă o stare generala de bine. 

2. Odihnă suficientă 

Atunci când nu dormi cât trebuie, au loc dezechilibre in corp. În mod normal, un adult are nevoie de minimum 7-8  ore de somn pe noapte, astfel sistemul imunitar se va intarii.

3. Gestionarea stresului (meditație)  

Stresul cronic și anxietatea scad imunitatea. În acest caz încearcă să faci activități plăcute și relaxante, hobby-uri timpul petrecut cu persoane dragi,odihna, etc. pot ajuta la reducerea stresului.

Eu ce îți recomand sunt tehnicile de relaxare, meditația mindfulness. Meditația te va ajuta să-ți păstrezi calmul, să elimini stresul din viața ta. 

+1 ImmunAid Calivita 

ImmunAid este un complex eficient de plante şi minerale, în care am amestecat puterea plantei gheara mâţei, folosită de secole, cu zincul. 

Gheara mâţei creşte producţia de celule cu rol imunitar, pregătind astfel corpul pentru a rezista împotriva agenţilor patogeni. 

Efectul plantei gheara mâţei este susţinut de prezenţa zincului organic, care la rându-i stimulează funcţionarea normală a sistemului imunitar. 

Ambele ingrediente active au şi efecte antioxidante, astfel că pot asigura protecţia nu doar împotriva atacurilor externe, ci şi împotriva celor ce vin din interiorul corpului.

ImmunAid este deosebit de eficient pentru creșterea imunității organismului, prevenind astfel răceala și gripa. 

AI GRIJĂ DE IMUNITATEA TA!

Este foarte important să ai grijă de imunitatea ta. Îți recomand să folosești cele 3+1 metode pentru creșterea imunității. Aceste metode te vor ajuta GARANTAT să ai o imunitate de invidiat. 

Dacă nu ai timp pentru meditație și sport pentru început îți recomand să-ți aloci doar 5 minute pe zi pentru aceste activități, plus este foarte important să folosești un supliment alimentar natural care să te ajute ca să-ți crești imunitatea. 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *