Cardiopatie ischemica

Produse naturale CaliVita recomandate in tratarea cardiopatiei ischemice:

  • Super Coenzyme Q10 Plus: 1-1-0 dupa masa, doua cure apoi o pauza, creste rezistenta muschiului inimii printr-o oxigenare adecvata a celulelor tesuturilor
  • Senior Formula: 1-1-0 dupa masa, alimenteaza muschiul inimii cu vitaminele, mieralele si nutrientii esentiali de care acesta are nevoie, asigurand vitalizarea acestuia si functionarea corespunzatoare in variate conditii.
  • Rhodiolin: 1-0-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, relaxeaza sistemul nervos neurovegetativ si scade suprsolicitarea inimii
  • Omega 3: 0-1-1 in timpul mesei, fluidizeaza sangele, reduce nivelul de colesterol si trigliceride, impiedica agregarea trombocitara, creste aportul de oxigen al tesuturilor, contribuie la eliminarea reziduurilor de grasime, toxine si calcar de pe peretii arteriali.
  • Garlic Caps 2x1cps/zi
  • Oxy Max 30-60pic/zi
  • Super MegaCoQ10 3-6cps/zi
  • Noni Organic 2x30ml/zi

Recomandat ar fi sa se consuma apa alcalina (vezi aparatul Aquarion), care are un rol important in privinta prevenirii / stoparii acidozei care sta la baza oricarei boli.

Calivita - oferte

Coenzima Q10 Lozenges (30 tablete sublinguale)
Sublingual Coenzima Q10, enzima energizanta a muschiului cardiac, toate afectiunile cardiace si neurologice, paradontoza ..
Polinesian Noni Caps (90 capsule)
Preparat pe baza de fructe Noni. Imunostimulator Ce este si pentru ce ..
Polinesian Noni Liquid (946 ml)
Suc de fructe noni. Fortifica sistemul imunitar cu efect imunostimulator. Indicat in tratarea depresiei si a tulburarilor de somn ..
Oxy Max - 60 ml
192,50 RON
Picaturi de oxigen stabilizat. Sustine cresterea imunitatii, oxigenarii celulare, imbunatateste circulatia sanguina si metabolismul, ajuta la absorbti..
Resveratrol Plus - 60 capsule
Resveratrol cu CoQ10. Cel Puternic antioxidant Calivita Ce este si pen..
Rhodiolin  - 120 capsule
Preparat Antistres.  Reduce oboseala mentală şi contribuie la îmbunătăţirea stării generale. ..
Senior Formula - 90 tablete
Multivitamine pentru adulti si varstnici Ce este si pentru ce se utili..
Super Co Q10 Plus (Super Coenzima Q10 Plus) -120 capsule
Complex de coenzima Q10 pentru o circulatie mai buna. Recomandata in afectiunile cardiologice si neurologice, stres, paradontoza ..
Super Mega CoQ10 - 30 capsule
Super Mega CoQ10 este un produs cu o doza extrem de ridicata de CoQ10, cu adaos de antioxidanţi, a carui administrare se recomanda pentru sanatatea in..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)