Promoție Produs CADOU  - deschideți pagina dedicată pentru a vedea produsele ce intră în această categorie


Produsul Săptămânii 14 - 20 iunie:

Frunza cactusului Nopal este o sursă bogată de fibre, care dau senzaţie de saţietate pentru ca tu să nu fii nevoit să mănânci atât de des.

Chromium Max, prin conţinutul de crom, contribuie la menţinerea glicemiei în limite normale şi previne apariţia poftei de dulciuri.

Ceaiul verde şi ghimbirul sunt principalele ingrediente din Slim Formula. În plus, produsul mai conţine şi L-carnitină, care contribuie la arderea accelerată a grăsimilor.

Promoţiile sunt în limita stocului disponibil. Promoţiile sunt active în perioada 14-20 iunie 2019 în toate Centrele CaliVita, la CaliVita Express şi în magazinul on-line (până în 20 iunie 2019 ora 16:00)!

Produsele CADOU nu beneficiază de PB şi PC. În cazul promoţiilor cu reducere, PB nu se modifică iar PC scad proporţional.  În cazul pachetelor FlexiPack produsele pot fi identice sau diferite. Reducerea se aplică şi în cazul cumpărării a trei sau mai multe produse din gamă, pe aceeaşi factură. Aceste promoţii se cumulează cu promoţia de înscriere cu 200 RON şi promoţia de înscrierea cu 1000 PB.Pachete Promoționale

Calivita - oferte

Pachet D-drops 3+1
271,42 RON
Vitamina D3 lichida Ce este si pentru ce se utilizeaza Pachet D-drops ..
Pachet Gravital (4x946 ml)
Gravital juice este un supliment alimentar sub forma de sirop eficient in lupta impotriva bacteriilor, fungilor si infectiilor ..
Pachet SambuRex (4 x 240 ml)
Formula lichida pentru intarirea sistemului imunitar. Tratament impotriva tusei, cresterea imunitatii, stimularea digestiei ..
Pachet Organic Acai 3+1
Suc de Acai organic cu pulpa de fruct 30000 mg, bogat in antioxidanti, in timp ce contine si vitamine B1, B2, C si E, niacin, fier, potasiu, fosfor, c..
Pachet Organic Noni (3+1)
Pachetul Organic Noni conţine 4 flacoane de suc de noni certificat organic la preţ de 3, ambalate intr-o cutie frumoasa, uşor de transportat. Fara ada..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)